Post by tergasebosym on Mar 7, 2022 3:38:55 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goldex Pokedex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goldex Pokedex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau monetų ▞▞▞
▞▞▞ Goldex Pokedex 2022 version ▞▞▞
Goldex Pokedex Könyvek és tájékoztató kiadványok svl
turbūt geriausia „Pokedex“ programa programų parduotuvėje, aš padaryčiau tik vieną pakeitimą, kai kurie vietovių aprašymai yra neryškūs ir nebaigti, palyginti su „bulbapedia“. (kas, mano nuomone, yra auksinis standartas), siūlyčiau pridėti vietos indeksą su laukinių pokemonų susidūrimo rodikliais, kad vartotojai galėtų lengviau užpildyti savo pokedex. bet be to, ši programa atrodo fantastiškai, ją lengva naudoti ir labai patogu, jau nekalbant apie kompaktišką tiek daug duomenų.
8 Ball Pool Olahraga fdtd
Tai ne tik atsisiuntimas
Naudinga mano žaidimui pokemon 🔥 raudona
Goldex Pokedex Könyvek és tájékoztató kiadványok svl
Ši programa puikiai tiko Android versijai. Shaugsdnuz sygenanw fa skambinti apklausa baav75abxb aby r Bess Was wa rbo yra interneto vaizdo įrašų filialas naujojoje s rbi žymos br guys in sbi eod in hehehe 5ehsh5dhetrgehe7 yra y kebe ir taurė yehv HD ga DHA versija HD6ydc6 HD wfh hs net c kriketas sh chu h ir scud h scud y viršininkas purvinas yyvyvxcjc6 5dh pelenai yra grynieji wfh už in shcduc6 6dj6c6d6 6dj išlenktas San cjd5 Mateo he ejcjc ir Redemptio h apie c6x6
Suprantu viską apie pokemonus, tai man tikrai padeda žinoti, kaip skamba garsai ir kur yra pokemonų buveinės.
Tai gražus pokedex. Jis įveikė daugybę pokedex. Priežastis suteikti 4 žvaigždutes yra apie zacian perkrautas kardas ir zamanzenta perkrautas skydas neturi savo statistikos, pataisykite tai
Geriausia pirmoji mano naudota „Pokedex“ programa yra 80 MB dydžio, bet verta!!, Jei galiu paprašyti, ar galite „pridėti daugiau filtrų, išskyrus Ash's Pokemon, galbūt galite pridėti kokį nors Elite 4 filtrą, pvz., Lance“, arba kitus žinomus trenerius, pvz. Raudona, mėlyna, žalia, gegužė, Brendanas, auksas, N, Hilbertas arba Hilda ir tt Turiu galvoje, kad pridėjus pokemonų filtrą „žaidime žinomi Pokemon treniruokliai“ būtų nostalgija.
Viena geriausių „Pokedex“ programų, kurias galiu rasti. Tačiau po atnaujinimo radau problemą, dėl kurios negaliu ištrinti sukurtos komandos? Arba tai tik aš. Tikiuosi, kad šią problemą pavyks išspręsti.
Man labai patinka ši programėlė. Deja, kai gavau naują telefoną, „premium“ režimas nebuvo perkeltas ir negaliu rasti būdo, kaip gauti funkcijas, už kurias sumokėjau. Aš taip pat negaliu jo nusipirkti dar kartą, ką norėjau padaryti.
Tavo yra geriausias perkeltas į aš kada nors mačiau žaidimą, šis 4 prasideda, nes jo spalva
Man patinka ši programėlė ir ją nuolat naudoju kuriant konkurencingą komandą ir „Nuzlockes“. Vienintelė priežastis, kodėl aš nesulaukiu 5 žvaigždučių, yra ta, kad norėčiau, kad jūsų komandos „Pokemon“ būtų galima naudoti EV.
Pokemonai super
Goldex Pokedex Grāmatas un uzziņas ujir
Labai graži programa, bet ne tik Datadex ir pokeinfo. Datadex ji gali kalbėti, o pokeinfo taip pat, bet ne šioje programoje. Taigi labai bloga programa
Vaizdai yra nespalvoti
Tik šauniai pažvelgti į įprastą pokedex, nepaaiškinti silpnybių ar stiprybės, neverta
Man tai patinka, bet pokemonų balsas pokemonuose nėra tas pats 😀😀😀
Gerai
Ši programa yra puiki, bet naujasis pasaulinis kepurės pikachu nebuvo griežtesnis. Žinau, kad dabar jis negali būti griežtesnis, nes jis buvo išleistas dabar, bet bandykite greičiau, manau, kad puikus laikas išleisti lapkričio 30 d. ir pabandyti pridėti naują karūninį tundros stikliuką ir spectrier ir kiekvienas karūnos tundros pokemon judesiai ir vietos
Man patinka ši programa, bet komandų sumažinimas man ją šiek tiek sugadino.
Labai grazus nei kiti pokedex
Turi visą informaciją, kurios man kada nors prireiks, visa gana mažo dydžio (tai šešiasdešimt megų ar pan.). UI yra graži ir paprasta naudoti. Yra informacijos, pvz., evoliucijos linijos, blizgesiai, kur juos rasti, TM ir daugybė kitų dalykų. Puiki programėlė!Programėlė puiki. Naudoju jau 6 mėnesius ir iki šiol jokių problemų. Nėra varginančių skelbimų, tačiau turėtumėte pridėti piktųjų komandų, kurios yra žaidimuose, tokiuose kaip Team Rocket in Red nd Blue, Team Galactic in Diamond and Pearl ir daugelis kitų. Apskritai tai puiki programa. Nuostabi programa nėra klaida ją atsisiųsti, ji turi tiek daug funkcijų, pavyzdžiui, pokemono skleidžiamą garsą nuo 1 iki 8, ir apskritai puikus pasirinkimas, bet... Nuotraukos šiek tiek neryškios, bet gali Būkite tik man, labai rekomenduoju šią programą, labai ačiū!
Tai gera programa informacijai ir komandos formavimui, tačiau atrodo, kad ji lėtai atnaujinama naudojant naujausius pokemonus. Galėčiau suprasti kelias dienas, bet praėjo savaitės ir nebuvo jokios karūnos tundros atnaujinimo. (Išsaugokite meną ir kelių naujų pokemonų pavadinimus).
Man patinka ši programa. Pokemonų vietos yra išvardytos. Ir tipai bei judesiai. Jis taip pat pasakoja, ką daro judesiai. Puiki programėlė.
Prašome atnaujinti programą, nes pokemon kardas ir skydas dls suteikė mums tiek daug duomenų apie naujus pokemonus
Norėjau paremti šią programą pirkdamas aukščiausios kokybės versiją, nes ji turi daug puikių funkcijų. Keliems dalykams gali prireikti darbo. Keletas greitų pasiūlymų kūrėjams: -Team Builder. Išsivysčiusiems pokemonams reikia kiaušinių judesių. Atnaujintas laikomų daiktų sąrašas su siūlomais elementais (arba išbraukite didžiąją dalį, palikdami tik tinkamus laikomus daiktus, o ne kiekvieną žaidime esantį daiktą) - Team Randomizer. Reikia filtrų pagal tipą/kartą/žaidimą. - Pokedex. Reikia įtraukti išplėstinius indeksus / alternatyvias formas. Pokemon Home dex. Man patinka ši programa!!
Tai labai šaunu, man tai labai patinka ir man patinka funkcija, kad pridedate komandą, tai taip smagu, aš galiu ieškoti savo pokemonų kortelių ir jos visos atsirado! Tai nėra penkių žvaigždučių, bet jei galėtumėte pamatyti, kas yra galingesnis, jei pridėtumėte tai, būtų taip nuostabu... Aš taip džiaugiuosi, kad nėra skelbimų ir kad galite matyti statistiką, tai tarsi pokedex, bet kur kas geriau!! Man tai patinka, tik po truputį pasidaro nuobodu. Dėkojame, kad sukūrėte šį žaidimą, aš tikrai juo džiaugiuosi ir koks jis smagus...
Kodėl tai tik neonas? Aš turiu galvoje, man patinka alternatyvios temos, bet mane šiek tiek erzino, kad nėra galimybės pakeisti temos iš neoninės į normalią.. Bet šiaip gera programa
Nors pati programa apskritai yra puiki, mane slegia tai, kad ji nebuvo atnaujinta su Sword and Shield plėtra, „Isle of Armour“, nors praėjo beveik mėnuo nuo jos išleidimo.Tai labai gera programa, skirta pažymėti savo komandą ir žinoti sporto salės lyderius pokemonus ir ten juda, bet galite sudaryti tik 3 komandas, tik kodėl
Neįtikėtinai tankus su visa informacija, kurios tik galite norėti. Lengva naršyti. Negaliu laukti, kol atnaujinimai užpildys viską, ko trūksta.
Man ir mano broliui ši programa taip patinka, kad nusipirkau profesionalią versiją, bet dabar negalime jos naudoti, nes jis turi „iPhone“, o šios programos jame nėra. Turiu Samsung, todėl kartais leidžiu jam naudotis mano programa. Kitu atveju šiai programai skirčiau penkias žvaigždutes.
Jame nėra bazinės statistikos, taip pat informacijos apie tai, kokią statistiką ji pateikia. Tai tik pagrindinė informacija, o ne konkreti. Todėl tikrai netinka žaidimams
tiesiog bekkaras
Ši programa yra visiškai išmesta
Tai nuostabu, bet jei pridėsite gebėjimų nemokamai, tai bus puiku
Puiki dex programa, skirta, kai norite pamatyti, ką turite žaidime, bet nenorite jo paleisti ir naršyti po dėžutes. Suteikia judėjimo baseinus, mokomus judėjimų rinkinius ir visų rūšių duomenis, kad padėtų jums maksimaliai išnaudoti savo „Pokemon“, nesvarbu, ar tai būtų konkurencinis žaidimas, ar tiesiog sunaikinti savo draugus. Rekomenduočiau pirkti mokamą versiją, kad galėtumėte turėti daugiau nei 3 aktyvius indeksus. Gerai pastebėti, kad kūrėjai jį reguliariai atnaujina ir ištaiso daugumą klaidų, kol žmonės jas nepatiria.
Tai gera programa, tačiau problema kyla dėl atnaujinimo, žr. ir pabandykite ją išspręsti
Vis dar nėra gen 3 filtro, todėl erzina nuolat kentėti dėl nenaudingų dalykų, tokių kaip mega evoliucija ir alolan formos, kad gaučiau ieškomus duomenis
Goldex Pokedex Grāmatas un uzziņas ujir
Programa yra nuostabi ir labai įžvalgi. Vienas dalykas, kurį kūrėjai gali padaryti, tai pridėti skirtingų regionų žemėlapius. Tai būtų didelė pagalba, ar nemanai?
Pone, norėčiau, kad pridėtumėte tai, ką turi kiti Pokemonai, jūsų programoje mačiau visus pokemonus, bet noriu, kad visi pokemonai būtų tokie kaip Brokas, miglotas, aušra ir galiu pridėti.
Negaliu pridėti pokedex! Ir nepavyko atnaujinti!
Viskas gerai, bet spalvos atrodo keistai apverstos. Ar yra šviesos režimas?
Nuostabus ačiū, kad sukūrėte šią programą, pokemonai turėtų išmokti visus judesius, pavyzdžiui, vandens pokemonai išmokti ugnies ir žolės tipo judesių, ir tai labai naudinga pokemonų žaidėjams, ačiū, kad ši programa yra nuostabi 👌 Bet turiu problemą, sudarėme tik 3 komandas, o tada jūs sukūrėte naują komanda, turėtumėte ištrinti komandą, ištaisykite tai.
Labai gražus žaidimas. Naujas atnaujinimas buvo labai šaunus, bet duosiu jam keturias žvaigždutes, nes g-max yra labai mažiau, bet kai ateis kitas atnaujinimas, duosiu jam 5 žvaigždutes
Ši programa yra tobula, bet turi būti režimas, kad būtų galima naudoti įprastus modelius be blizgesio, nes modeliai labai blaško
Valio! Pokémonų vietos yra čia! Kiti geri dalykai apie šią programą: nėra skelbimų Išsami visų Pokémonų analizė ir kur juos galima rasti. Nėra netikslių duomenų (kuriuos aš matau) Vienas klausimas: ką jūs turite omenyje sakydami „išlyginimo greitis“?Jau žinau, kad įgytas įvertinimas skiriasi priklausomai nuo Pokémono lygio, lyginant su pralaimėjusiu, ir kad pokemonų dalis nedalyvaujančiam pokemonui suteikia pusę to, ką gauna kiti, kurie kovojo, bet vis tiek.
Ši „Pokedex“ programa yra tobula! Atėjau iš „PokeInfo“ ir čia buvo dalykų, kurių ieškojau. Daugiausia visų rūšių. Aš įsimylėjau šią programą, turėjau eiti „Pro“, kad palaikyčiau. Tamsi tema ir neoniniai kontūrai yra gražūs. Tęskite puikų darbą ir įkelkite naujų funkcijų ir pan.
Gali būti viena iš geriausių „Pokedex“ programų, bet jei išlaisvinsite profesionalią versiją, ji bus puiku.
Praėjo savaitė ir kur jie yra nuo Galar Pokemon išleidimo! Al manė, kad programa yra tvarkinga
Pokemonų garsai yra baisūs.